Olasztrália leírása

március 21, 2014

Blogpost az erkélyről!

Ez egyszerűen szuper! Itt ülök kint az erkélyen, mindenféle kábel meg vicek-vacak nélkül és írom ezt a bejegyzést. És a wifi révén még meg is fog jelenni anélkül, hogy visszamennék a szobába. így végre ahelyett,hogy a gépet kötném kábellel a nethez, és ezzel magamat is az íróasztalhoz, a netezést kötöm a levegőzéshez, mert a wifi miatt már bárhol elérhető. Jó, tudom, ez most úgy hangzik, mintha csak most fedeztem volna fel, hogy létezik wifi. Hát nem így van, de sajátom -bármilyen furcsán is hangzik - eddig még nem volt. Mint ahogy erkélyem sem:D aztán most szinte egyszerre lett mindkettő. És ez szuper érzés :)

Imádom ezt a csendes, zöld, jó levegőjű környéket, a madárcsivitelést - főleg késő délutánonként - egyszerűen mindent itt! Ezerszer jobban érzem magam, mint ott a zajos, levegőtlen városközpontban. A zeneszerzés is jobban megy itt, egyzserűen tele vagyok ötletekkel és egyre összetettebb kreációk születnek a zongorán.

Ilyen keleti kényelem mellett most már csak azt szeretném, ha végre munkám is lenne... De lehet, ara már csak a második diplomám után lesz lehetőség. Fordítóként biztosan könnyebb lesz! Most erre koncentrálok meg dolgozom rajta nagyon és akkor összejön. :) Ha mindig előre nézünk, nem lehet gond!

Nincsenek megjegyzések: