Olasztrália leírása

április 22, 2012

Technikai kérdéseim - a Bloggerről:O

Régebbi, szakértő Blogger-felhasználók, figyelem!:D LENNE HÁROM TECHNIKAI KÉRDÉSEM.. Ez a három dolog már rég foglalkoztat,csak máshol nem igazán tudnék rá választ kapni. Hiába, azért még mindig elég újnak érzem magam a Bloggeren... :)

Az első kérdésem: ha a bejegyzések idejét sikerült átállítanom magyarra, akkor a kommenteké miért maradt csendes-óceáni?:D Hogy lehet azt is beállítani magyarra?:D (Amikor bemegyek a beállításokba, akkor a magyart írja ki a kommentekhez is, de utána mégsem aszerint jelennek meg a kommentek.

A másik: a Bloggeren belül hol van aza felület, ahol böngészni és keresni tudnék az összes fent lévő blog között? Hol listázza ki az összes blogot?

A harmadik: az e-mailes feliratkozási lehetőséget be lehet-e állítani úgy, hogy a mailcím megadása után a feliratkozóknak ne kelljen ellenőrző kódot írniuk?

A segítségeteket előre is köszönöm! :)

Ja és hoztam egy zenét, amit már reggel óta dúdolok:O a Sydneyből jövő 2DayFM-en hallottam először és megszerettem. Brian McFadden valójában ír, Dublinban született, de most Ausztráliában folytatja a karrierjét olyannyira, hogy az ausztrál Csillag születik (mármint Australia's Godtalent) egyik zsűritagja. De ausztrál kapcsolatai már régebben is voltak, pl. Delta Goodremmel is dolgozott együtt.



A magyar Csillag születikről meg majd írok később, csak most még.. hogy is mondjam, "túl friss az élmény", bennem és lehet, túlságosan hangosra sikerülne róla a komment...

Nincsenek megjegyzések: